Skjem deg bort med hjemmespa!

Avslapping og ro er avgjørende for vår helse og trivsel, men mange av oss tar seg ikke tid til dette i våre travle hverdager.

spa

Kanskje tenker du at du ikke har tid til å hengi deg til fancy behandlinger, eller kanskje ikke lommeboken tillater det? Du trenger ikke mye tid eller penger for å pleie deg selv. Bare litt “me time” vil gjøre deg godt.

Om du kun har 5-10 minutter

Bruk en ansiktsmaske.

Påfør masken, lukk øynene, len deg tilbake og nyt roen.
Selv om du kun tar deg 5-10 minutter vil du virkelig kjenne forskjellen. Å bruke en ansiktsmaske samtidig som du slapper av, vil gi deg dobbelt opp med fordeler; huden din vil føle seg forfrisket, og det vil du også!

Prøv Guinot Hydra Sensitive Face Mask. Dette er en beroligende og beskyttende maske egnet for sensitiv hud. Det vil synlig redusere rødhet, tilføre fuktighet og huden din føles komfortabel og beroliget.
60652_originalZXQ
Du kan også prøve Cyclax Nature Pure Lavender & Tea Tree Clarifying Face Mask, som fungerer supert for fet/kombinert hud. Den balanserer huden og fjerner overflødig olje og smuss, samtidig som den etterlater huden ren og frisk.
62833_originalZXQ
10-30 minutter av med alenetid:

Unn deg selv en kroppsskrubb.

Ujevn hud på baksiden av armene og beina er keratosis pilaris, der døde hudceller blokkerer hårsekkene. Unn deg ukentlige skrubb og du vil snart glatte ut selv den groveste og mest ujevne huden. 71525_originalZXQHvilken burde du bruke?

En saltskrubb som er best for fet hud, mens sukkerskrubb er ideell for de med normal til tørr hud. Sukkerskrubb er mildere for huden din, så den er best for alle med sensitiv hud.

Du finner vårt utvalg her
Ikke glem å bruke en god body lotion etter du har brukt en god skrubb, for å låse inn fuktigheten.

30 minutter, eller mer, med egentid:

Minst én gang i uken, bør du sette av 30 minutter bare for deg. Les en bok, ta et bad, gi eller motta en massasje …. du trenger ikke å forlate huset for å revitalisere sinn og sjel. Et par stearinlys, et glass rødt og noen bobler.

Style & Grace er perfekt for en hjemmespa-behandling. Deres produkter er rimelige, nydelige og du får alt du trenger.

 74826_originalZXQ

Om du er ute etter noe helt spesielt, kan vi anbefale Eau Dynamisante fra Clarins! Eau Dynamisante er unik fordi det er den første kroppsduften som pleier huden. Den inneholder planteekstrakter som hydrerer huden, tilfører den energi og etterlater den myk og fin. Den gjør underverker for både han og henne!

55157_originalZXQ

Så slapp av og skjem deg bort! – Du fortjener det! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *