Sporet Levering Med PostNord
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Øyenskygge

Per Side
Sorter
Øyenskygge er en av de mest populære sminkeproduktene og har blitt brukt i tusenvis av år. En god øyenskygge fremhever øynene dine og deres farge og form.

En av de vanskeligste tingene når du velger øyenskygge er å bestemme hvilken farge du skal bruke. Når du ser etter den ideelle øyenskyggen bør du vurdere din egen øyenfarge, hudfarge og hårfarge. Rødt hår, for eksempel, går bra med nyanser av grønt, fersken og gull. Varme og bronsefarger passer til mørk hud, mens grå og brune toner ser bra ut på de med lys hud. Hvis du har blå øyne bør du gå for varme brune, oransje, grå og ferskenfarger; Grønne øyne passer rosa, gull og myke lilla nyanser. Å velge øyenskygge for brune øyne er litt lettere da nesten alle farger passer til en mørkere øyenfarge.

Når du har valgt riktig farge må du bestemme hvordan øyenskygge du ønsker? Shimmer og glitter er perfekt når du skal ut på kvelden. Matte øyenskygger er mer egnet om dagen da gir en naturlig look.
Dette er kun våre anbefalinger, så det er alltid en god idé å eksperimentere med øyenskygger. En måte å gjøre det på er å bruke en øyeskyggepalett så du kan prøve forskjellige farger, og uttrykke kreativiteten din. Det er lurt å prøve forskjellige koster å påføre øyenskyggen med for å finne den som passer best for deg.

Slik påfører du øyenskygge:
- Begynn med å påføre ansiktssminken og ta på primeren din.
- Påfør den lyseste fargen over hele øyelokket for å åpne opp øynene.
- Bland inn dem mellomste fargen fra utsiden av øynene dine og innover.
- Påfør den mørkeste fargen for å konturere øyelokket.
- Fullfør øyensminken med å påføre eyeliner og mascara.

Enten du foretrekker ”smokey eyes” eller en glitrende look, hos Parfyme Klikk finner du den perfekte billige øyenskyggen fra de mest kjente sminkemerkene! Utforsk våre tilbud på krem-øyenskygger, paletter og mye mer og finn den beste øyenskyggen for deg!
Vis Mer