40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Acqua di Parma

Per Side
Sorter
Acqua di Parma er et italiensk selskap som selger luksusvarer, særlig dufter og stearinlys. De er kjent for sine fargerike runde bokser og deres utsøkte parfymer. Selskapet startet som en liten parfymefabrikk i Parma i Italia , og de har alltid spesialisert seg på de lyse og luftige komposisjonene man finner i denne regionen, helt ulikt de tyngre duftene av andre europeiske parfymeskapere. Deres viktigste duft, Colonia, som gjorde selskapet kjent over hele Europa, ble lansert i 1916 og det er en frisk sitruscologne laget med naturlige ingredienser fra regionen.

Det var i 1930-årene at Acqua di Parma begynte å bruke sine gjenkjennelige ikoniske flasker og bokser. Takket være kjente Hollywoodstjerner som la sin elsk på Acqua di Parma sine produkter, samt suksessen til Colonia, fortsatte selskapet å vokse både i størrelse og omdømme. Merket begynte derfor å tilby flere produkter som stearinlys, skinnvarer og dufter for kvinner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.