Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Acqua di Parma Aftershave & Dufter til han

Acqua di Parma er et italiensk selskap som selger luksusvarer. De er spesielt populære for sine dufter og stearinlys. De er også kjente for sine fargerike runde bokser og deres utsøkte dufter. Selskapet startet som en liten parfymefabrikk i Parma i Italia, og har alltid spesialisert seg på lyse og luftige komposisjoner, ulikt de andre parfymeskapere i Europa. Deres mest kjente duft er Colonia (1916). Det er en frisk sitronduft laget med naturlige ingredienser fra regionen, og den gjorde merket kjent over hele Europa.

I 1930-årene begynte Acqua di Parma å lage sine nå ikoniske flasker og bokser som gjør deres dufter umiddelbart gjenkjennelige. Etterhvert som stjernene i Hollywood begynte å åpne øynene sine for italiensk mote oppdaget de duften Colonia, og slik fortsatte selskapet å vokse. Selskapet begynte så å tilby flere produkter enn de opprinnelige Eau de Perfums, inkludert duftlys og skinnvarer og dufter for kvinner.

Selskapet er nå en del av luksusimperiumet LVMH og er større enn noensinne. Til tross for den store etterspørselen har ikke selskapet gått vekk fra sine prinsipper. Duftene lages kun av naturlige ingredienser og deres ikoniske flasker og bokser lages fortsatt for hånd for å sikre optimal kvalitet.

Blant deres mest kjente dufter finner finner du Colonia (1916), en fantastisk cologne og forløperen til mange moderne dufter for menn. Det har også blitt utgitt i moderne utgaver som den aromatiske Colonia Club (2015) som fremhever notene av mynte og lavendel.
På slutten av 90-tallet debuterte Acqua di Parma med en ny serie med unisexdufter, Blu Mediterraneo, inspirert Middelhavet med dens dufter, smaker og kultur.
Blant deres nyere dufter i denne serien finner vi Mirto di Panarea (2008) med frisk myrt og calabria-sitron. Merket har også lansert serien Collezione Barbiere som fokuserer på menns grooming, og inneholder barberskum og aftershavebalms med samme kvalitet som deres berømte dufter.
Vis Mer