40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Adam Levine Aftershave & Dufter til han

Adam Levine, født i 1979 i Los Angeles iCalifornia, er frontfigur for det populære popbandet Maroon 5. Hans interesse for musikk startet i en alder av 10, og da han var 16 hadde han dannet sitt første band kalt Kara's Flowers med de tre klassekamerater Mickey Madden, Jesse Carmichael og Ryan Dusick. Til tross for at gruppa fikk opptre i en episode av den enormt populære TV-serien Beverly Hills 90210 i 1997 ble ikke interessen for bandet så stor som medlemmene hadde håpet på og de valgte derfor å splitte opp.

Jesse Carmichael og Adam Levine dro til New York for å studere, men kom tilbake til California i 2000. Da tok de kontakt med de andre medlemmene Mickey Madden og Ryan Dusick.
De bestemte seg for å gi bandet en ny sjanse, men denne gangen med et nytt medlem, gitarist James Valentine, og de byttet navn til Maroon 5.

Deres første album ble kalt «Songs About Jane». Det var skrevet om Adams eks-kjæreste, og solgte rundt 10 millioner eksemplarer. På albumet var låter som «This Love», «She Will Be Loved» og «Sunday Morning». I 2011 ga de ut singelen «Moves Like Jagger» sammen med Christina Aguilera som ble den niende mest solgte digitale singelen det året med 8.5 millioner eksemplarer. Maroon 5 har vunnet tre Grammys, to Billboard Music Awards, to American Music Awards, en MTV Video Music Award og en World Music Award.

Adams første TV-opptreden var i 2007 på det populære showet «Saturday Night Live», og han har siden blitt sett på Comedy Centrals "Night of Too Many Stars" samt Jimmy Kimmel Live!
I 2008 gikk han offentlig ut og støttet Barack Obama for presidentvalget.

I 2011 ble han en dommer på talentprogrammet The Voice der hans deltagere gjorde det veldig bra. Det ble vinnere fra team Adam i 2011 med Javier Colon, samt Tessanne Chin (sesong 5) og Jordan Smith (sesong 9). Levine håpet at «The Voice» ville endre folks oppfatning av han. Han ville vise at han var mer enn en halvnaken sanger som datet vakre kvinner. Det ser ut til å ha gått etter planen da Adam Levine ble snakket om mer enn noen av de andre dommerene på Twitter.

Adam Levine prøvde seg for første gang som skuespiller på det store lerretet i 2013 med filmen Begin Again der han spilte eks-kjæresten til Keira Knightley. Han har siden også spilt i American Horror Story.
Hans kjekke utseende har også gjort så han har havnet på flere lister, som ikke har med musikk å gjøre, i løpet av hans karriere. I 2008 var han å finne på People's Magazines «Single and Sexy Men», i 2012 havnet han som nummer 41 på listen over «Sexiest Men of 2012». Han gjorde det betraktelig bedre på Shalom Life’s liste over «Top 50 Hottest Jewish Men in the World» der han ble nummer syv. Året etter gikk han helt til topps da People's Magazine kåret han «Sexiest Man Alive», noe som gjorde han til den første personen siden John F. Kennedy til å være en ikke-skuespiller til å vinne denne prisen.

Levin er ikke den første man ville tro skulle lansere en parfyme, spesielt ikke siden han i 2011 skrev at kjendisdufter burde straffet med dødsstraff. Hykleren innrømte senere at han ombestemte seg takket være pengene, og i 2013 lanserte han sin egen parfyme for menn, Adam Levine for Men, som også er tilgjengelig i Eau de Toilette. Levine har selv sagt at han ønsket at duften skulle være noe «enkelt og intimt, noe undervurdert og elegang og noe han selv ville bli tiltrukket av.» Dette er en frisk duft med noter av sitron, mandarin og grapefrukt på en base av tre.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.