40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Adidas Aftershave & Dufter til han

Adidas har endret eiere flere ganger siden merket ble grunnlagt i 1949 av brødrene Adolf og Rudi Dassler, men selskapet mistet aldri fokus på deres sanne lidenskap - å gi oss de beste produktene for alle våre sportslige behov. Med et bredt spekter av produkter på tvers av den globale sportsbransjen kan du være sikker på å finne et produkt designet for dine behov. Adidas er kjent for å lage sportsutstyr av topp kvalitet, samt deodoranter, dusjsåper og menns aftershave. Så enten du løper maraton eller bare nyter litt rolig sport og rekreasjon - Adidas har alt!

Deres store utvalg av produkter inkluderer vesker, sko, sportsutstyr og et utvalg av forfriskende dusjsåper, deodoranter og aftershave. Deres samling av dufter for menn er kjempepopulære over hele verden, slik som den aromatiske duften med trenoter Active Bodies (1990), de grønne sitrusnotene til Dynamic Pulse (1997), den krydrete Ice Dive (2001) , den søte Victory League (2006), den friske Fresh Impact (2009), de grønne notene til Intense Touch (2011), den sterke Extreme Power (2012) og mange, mange flere!

Enten du leter etter det perfekte aftershaven, en pikant dusjsåpe eller en god og effektiv deodorant, vil du finne noe i vårt utvalg av Adidasprodukter. Deres all-around kunnskap og kompetanse betyr også at uansett hvilken Adidas produkt du kjøper, kan du være sikker på at produktet er spesielt utviklet for et bestemt formål.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.