40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Alyssa Ashley Aftershave & Dufter til han

Alyssa Ashley er et fransk parfymemerke som ble grunnlagt på slutten av sekstitallet av bedriften Houbigant. Merkenavnet var oppfinnelsen til parfymemakeren Luca Maffei som han oppkalte etter sin unge datter. De er mest kjent for sine moskus oljer som var svært fasjonable på sekstitallet og syttitallet, og de har fortsatt å skape fantastiske dufter til denne dag.

Mange Alyssa Ashley parfymer og dufter er unisex og dette har alltid vært en del av merkets identitet. Den aller første musk oljen utgitt av merket hadde symbolene for menn og kvinner på emballasjen for å vise at lukten var ment å brukes av alle. Bortsett fra å ha en nydelig lukt på egen hånd er moskus også kjent for naturlig å styrke og utvide levetiden på andre dufter. Dette produktet er fortsatt merkets bestselger. Deres første duft som ble opprettet kun for menn var 1999's 4H For Him. Dette var en musk duft med bergamott, fiol blad, skog og eikemose. Musk For Men (2001) var en mer maskulin versjon av merkevarens flaggskip muskolje og inneholdt en god porsjon sitron og en base av pulver tre. Oud Pour Lui (2012) er en mer balsamico og treaktig duft som har noter av oud tre og røkelse for å skape en orientalsk og røykfylt opplevelse. Denne duften ble opprettet av parfymemakeren bak den opprinnelige duften, Luca Maffei.

Alyssa Ashley har også gitt ut en egen duftsamling kalt Hip Hop som har street-smart dufter for både menn og kvinner.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.