40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Amouage Aftershave & Dufter til han

Amouage er en eksklusiv parfymemerke basert i Oman og er trolig det eneste offentlige duftmerket som er etablert av en sultan. Parfyme har vært en viktig del av Midt-Østens kultur i årtusener og i 1983 lanserte Sultanen fra Oman Amouage for å fortsette denne tradisjonen inn i det 21. århundre.

De overdådige duftene de produserte, sterke og fullstappet av lokale råvarer, var ikke bare for bruk av Sultan seg selv. Fra starten av har Amouage vært et internasjonalt prosjekt, og med hjelp fra den franske parfymeskaperen Guy Robert lanserte merket sin aller første duft Gold (1983) en intens blomsterduft med noter av roser. Amouage fortsatte tradisjonene med å få hjelp utenfra og har jobbet med de beste parfymeskaperne fra hele verden.

I løpet av årene har de luksuriøse duftene fra Oman blitt synonymt med dype og kraftige orientalske parfymer takket være at de kun bruker de beste råvarene. Alle parfymene kommer i vakre flasker inspirert av Omansk kultur.

Til tross for at det ikke er så vanlig på det europeiske markedet for orientalske dufter for menn, har flere av Amouages dufter fleter noter av blomster, spesielt rose. Vi finner slike tilfeller i Gold Pour Homme (1998), en treaktig blomsterduft med rose og røkelse på en base av skog og civet.
I 2008 derimot valgte merket å la seg påvirke av det mer moderne og lanserte Journey, en krydret duft som inneholdt en frisk blanding av pepper, bergamott og einer.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.