Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Antonio Banderas Aftershave & Dufter til han

Antonio Banderas er en spansk skuespiller, regissør og produsent. Han er en av Spanias mest kjente ansikter, og har lansert en rekke dufter til menn. Han har spilt i en rekke filmer, inkludert The Mambo Kings 1992, som var hans første engelskspråklige film, Spy Kids (2001), The Skin I Live In fra 2011 der han vant den anerkjente prisen for beste skuespiller (2014) for å nevne noen. Han er stemmen til vår favoritt tango dansende katt i Puss i Boots / Shrek samt ridder i Zorro.

Antonio Banderas første duft, Diavolo, ble lansert i 1997. Han dukket opp som djevelen i reklamen for duften. Antonio Banderas har lansert mer enn 50 aftershave og parfymer. Han er fortsatt sjarmøren som alltid får jenta i alle sine aftershave reklamer - Ta Antonios duft King of Seduction fra 2014. Her entrer han en fest på en motorsykkel, det går en bris gjennom folkemengden og han fanger den vakreste jentas øye (Estella Crow) og hopper utfor stupet med henne og så kjører de bort sammen i en speedbåt.

José Antonio Domínguez Bandera eller Antonio Banderas er litt av en veteran i parfymeindustrien med et stort herre spekter av aftershave som hans Blue Seduction fra 2007. Det er en marine-ozonic duft, en salt vann og frisk saftig melon duft med hint av mynte og grønt eple, perfekt for kontoret eller kvelden.

En annen av Banderas etterbarberingsvann som er verdt å nevne er hans Secret Collection. The Secret fra 2010 er en orientalsk krydret sammensetning, en forlokkende, forførende, mystisk og sensuell duft som er en av Antonio Banderas beste dufter for menn. The Golden Secret fra 2011 er som alle Banderas parfymer laget i samarbeid med Puig som en av Spanias største og eldste parfymehus. The Golden Secret er en vakker blandet miks av sedertre noter, rav, muskat, spisskummen, eple, skinn og sort pepper
Vis Mer