Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Antonio Puig Aftershave & Dufter til han

I 1914 grunnla Antonio Puig Castelló selskapet Puig. De har helt fra begynnelsen solgt parfyme og kosmetikk, men det var ikke før i 1922 at selskapet lanserte et produkt de hadde laget selv. Leppestiften "Milady" hadde ikke bare æren av å være det første produkten til Puig, den var også første leppestiften til å bli laget i Spania. Til tross for at selskapet nå er en internasjonal organisasjon er den fortsatt 100% familieeid. Antonios sønner ble en del av virksomheten da de ble gamle nok, og de arvet til slutt farens forretningsimperium.

Selskapet begynte først å tenke større på 1960-tallet. De forbedret kvaliteten på sine produkter ved å bygge sine egne laboratorier fordi det ga Puig mer kontroll over utviklingen av sine parfymer og kosmetikk, men han fortsatte noen av sine samarbeid, blant annet med Paco Rabanne.

En av de senere, men også mest avgjørende hendelsene, var kontrakten med Carolina Herrera for å skape og markedsføre alle hennes dufter. Suksessen var så stor for Herrera at Antonio Puig Castelló ble et "hot" navn å samarbeide med. Blant annet Antonio Banderas og Shakira har samarbeidet med han da de lanserte sine egne dufter, noe som selfølgelig første til en enda større suksess for Antonio Puig Castelló.

Antonio Puig er nå et gammel og velkjent parfymehus med flere forskjellige aftershave og dufter for menn i deres line-up som den aromatiske og friske Agua Brava (1968), den aromastiske Quorom (1982) med trenoter, den krydrette blomsterduften Aqua Quorum (1994) og den friske Quorom Silver (2005) for å nevne noen.

Antonio Puig - for den lidenskapelige.
Vis Mer