40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Quorum av Antonio Puig

Per Side
Sorter
Quorum av Antonio Puig er en treaktig, grønn skinnduft for menn.

Denne sofistikerte og maskuline duften består av toppnoter av malurt, krydret kummin, sitron, grapefrukt og bergamott. De blander seg perfekt sammen med duftens aromatiske hjerte sammensatt av balsamiske furutrær, sandeltre, patchouli, nellik, jasmin og aplefiol. Den varme basen er laget av rav, eik, skinn og tobakk.

Quorum er en skarp og interessant duft, en ekte olfaktorisk opplevelse som passer til daglig bruk, men er også et godt tillegg for en tidløs gentleman.

Essensen av denne dristige duften kommer i en mørkegrønn glassflaske som også reflekterer de grønne notene i duften, og bildet av en selvsikker mann som liker tidløs eleganse.

Quorum av Antonio Puig ble lansert i 1982.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.