40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Aramis Aftershave & Dufter til han

Aramis er et klassisk merke som selger dufter og hudpleie for menn. De startet opp i 1964 med sin hudpleie kolleksjon og er en av de eldste som er en del av Estee Lauder Company. Linjen inkluderte barberinggeleer, hudpleieprodukter og dufter. Siden den gang har Estee Lauder milliardbedrift og aftershaves fra Aramis er en av deres bestselgere.

Merkets dufter, særlig den originale Aramis (1966), er favoritter blant flere generasjoner av menn.
Aramis (1966) ble en stor suksess og var en ganske banebrytende duft når den først ble lansert på 60-tallet som en av de første premium aftershave som ble solgt i butikker. Den treaktige colognen med noter av lær, gress og kardemomme har forblitt populær takket være den direkte og ærlige maskuline karakter. Den er fortsatt en av Storbritannias mest populære dufter for menn.

Det har selvfølgelig vært ganske mange nye versjoner av originalen, inkludert den ekstremt friske Aramis Ice (2003) og den aromatiske Aramis Black (2015) med grapefrukt, fugemasse, einer, tre og cognac på en base av røkelse og skinn. Merket har også lansert helt orginale dufter som Adventurer (2014) som er en treaktig og aromatisk duft med en oppløftende friskhet.

I 1987 lanserte de LAB-serien med moderne groomingprodukter for menn som har blitt en populær serie på menns hudpleiemarked. Populære produkter inkluderer barberingsproduktene fra Maximum Comfort-serien og Age Rescue.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.