Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Azzaro Aftershave & Dufter til han

Azzaro ble grunnlagt av den fransk-italienske designeren Loris Azzaro, som ble født i Tunisia i 1933.
I løpet av sine yngre år, bega Azzaro seg ut på sitt livs reise med bare ett mål, å bli et nytt navn innen "Haute Couture" som verden ville huske i årene som kom. Azzaro Couture ble grunnlagt i Paris i 1962, og innen 1968 hadde virksomheten blitt ekstremt populær. Azzaro var mest kjent for å lage glamorøse plagg for den franske eliten, mens hans dristige og vågale kreasjoner ble snart fanget opp av et bredere publikum, som alle håpet på å få den elegante livsstilen og luksussen som er nedfelt i merkevaren Azzaro.

I løpet av årene har Azzaro lansert flere kleskolleksjoner, som alltid var like vakre, intrikate og dristige som for eksempel hans berømte kjettingkjoler. Han lanserte også et bredt spekter av andre produkter som tilbehør og dufter, så over tid ble Azzaro like kjent for sine dufter som for sine klær.

Azzaro alltid hevdet at hans inspirasjon kom fra omgivelsene i sitt fødeland Tunisia, og han sa : "Jeg lot meg bli båret av atmosfæren av landet av min barndom med sin krydret lukt, farger, blomster og parfymer. Det er det landet der jeg virkelig ble meg selv, det landet der min favorittfarge er overalt, det blå i havet og i himmelen. "

Det er disse inspirasjonene som fikk Azzaro til å lansere sin første duft i 1975, en signaturduft som heter "Couture", som er beundret av kvinner verden over. Senere rettet han seg også mot sitt mannelige publikum med flere dufter og aftershaves. En av de tidligste og mest populære var "Azzaro Pour Homme" (1978), en aromatisk fougere duft med dype treanoter, perfekt for den kresne mannen. Andre populære dufter for menn av Azzaro er krydrette duften med rosenoter av "Acteur" (1989), den vakre aromatiske "Chrome" (1996) med sitrusnoter, den treaktige og aromatiske "Pure Vetiver" (2000), den balsamico og røykfylte "Visit for Men" (2003), den aromatiske"Onyx" (2005) og den varme og krydret med sitrusnoter "Jetlag" (2006) for å nevne noen.
Vis Mer