40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Pour Homme av Azzaro

Per Side
Sorter
Pour Homme av Azzaro er en aromatisk duft for menn.

"For menn som elsker kvinner, som elsker menn" er slagordet til denne veldig maskuline duften.

Pour Homme åpner seg med skarpe noter av anis og karve som varer hele veien gjennom hjertet, før den legger seg på en seng av musk, basilikum, lær og vetiver, med et snev av lavendel.

Dette er en klassisk aftershave som opprinnelig ble lansert i 1978 og omformulert noen få ganger, men uten å miste sin opprinnelige unike aroma. Dagens formulering er like mandig, musky og krydret, men likevel myk og subtil som på 80-tallet.

Azzaro Pour Homme er fremdeles (eller kan være!) perlen i duftkolleksjonen din, en ekte barbershopduft som aldri er overveldende eller støtende.

Tilgjengelig som EDT, i et gavesett eller som en aftershave, er dette virkelig den perfekte gaven for enhver mann som ønsker en dristig og avgjørende duft å kalle sin egen.

Pour Homme av Azzaro ble lansert i 1978.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.