Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Baldessarini Aftershave & Dufter til han

Werner Baldessarini grunnla merket Baldessarini i 1994, etter å ha jobbet for Hugo Boss og blitt tildelt den prestisjefylte Michael Award for sin oppmerksomhet til detaljer og hans store eleganse til hans kreasjoner.

Baldessarini er ikke bare spesialister på klær for menn, de har også en rekke dufter og pleieprodukter, som deodoranter, aftershave og dusjgeleer. Deres mest kjente dufter for menn er Del Mar, Strictly Private og Ambre.

I 2002 lanserte merket Baldessarini Eau de Cologne, en treaktig og aromatisk duft. Året etter vant de priser for beste parfyme og beste liten flaske, men det stoppet ikke der, året etter vant de også for beste emballasje og beste reklame for sine parfymer. Balderrarini fortsatte å lansere suksessrike dufter, i 2005 kom Del Mar en frisk, krydret sitron duft med sort pepper og bergamott. To år senere kom Ambra med noter av rav, lær, mandarin og rødt eple. I 2011 kom Private Affairs en tre- og pulveraktig duft med noter av bergamott og skog.

Modellen Baptiste Giabiconi og skuespilleren Aiden Shaw er de mest kjente ansiktene til dette merket.
Charles Schumann, en av de mest kjente bartenderene i verden, tilbød hans image for duften Secret Mission, en duft rettet spesielt mot menn med sterk karakter med sine noter av bergamott, basilikum, sypress, kardemomme og geranium.
Vis Mer