Lagerutsalg | Begrenset Tilgjengelighet | Klikk For Å Handle

Banana Republic Aftershave & Dufter til han

Banana Republic har, siden det ble grunnlagt av ekteparet Mel og Patricia Ziegler i 1978, vært en av de største klesforhandlerene innen herreklær med nesten 700 butikker over hele verden i 32 land. Merket har 80 butikker over hele Asia og Europa, 500 butikker i USA og 26 butikker i Canada, samt de leverer de 20 land gjennom sin hjemmeside.

Banana Republic har hatt en stødig vekst i løpet av sine 35 år + i bransjen og har til nå fem kleskolleksjoner og seks settsamlinger. Blant kleskolleksjonenene finner vi "Edition av Banana Republic" og "BR Monogram" - Trolig merkets mest innflytelsesrike stil, inspirert av utsøkte stoffer med mye detaljer og moderne siluetter.

Det er også "Luxe Leisure" og "Heritage" – en moderne kolleksjon, inspirert av filosofien til Banana Republic om å utforske og oppdage, som tilbyr en kolleksjon av eksklusive fragmenter og til slutt "Elevated Work".

Banana Republic er ofte i skyggen av sine søskenselskap Gap og Old Navy, og har derfor i løpet av de siste årene prøvd å skille seg ut. Dette har de klart, blant annet ved å inntrodusere sin kolleksjon av dufter siden 1995. Deres første duft for menn, "Banana Republic M" kom i 1996 og var en speilversjon av parfymen for kvinner som ble kalt Banana Republic W" - en enkel, men effektiv og tydelig markedsføring. Siden har merket lansert to unisexdufter (1995 og 2008) samt en sterk rekke dufter for menn, inkludert Black Walnut (2006), Cordovan, Slate (2006), Republic of Men (2009), Republic of Men Essence (2012), Wildblue (2013) og Wildblue Noir (2013).

Fylt med stil, karisma og allsidighet, fortsetter denne aftershave- og colognesamling å dominere duftverden i dag, med Banana Republic sterkt representert på ulike lister over bestselgere.
De har fortsatt å vokse, samtidig som de har jobbet hardt for å fremstå som mer raffinert og fokusert - de har lansert flere forskjellige moderne klessett-kolleksjoner som "Mad Men", "Milly NY" og "Anna Karenina" som vedlikerholder dem som moderne, it-merket, edgy og alltid oppdatert med de nyeste trendene. Samme gjelder for deres dufter!

Se alle
SE VURDERINGER
Banana Republic Modern Man Eau De Toilette 30ml Spray
(2)
Banana Republic M Eau de Toilette 125ml SprayBanana Republic M
Groover,
Omtale av "Banana Republic M Eau de Toilette 125ml Spray" utgaven

Banana Republic M starter med en veldig realistisk appelsinduft, det lukter slik det gjør etter du harskrellet en appelsin, veldig realistisk. Det som trekkerned er at den lukter nesten bare slik helt til den blir bortenoe som var litt kjedelig hvis du ikke elsker appelsin og citrus.

Banana Republic Modern Man Eau De Toilette 30ml SprayModern Man Eau de toilette
Groover,
Omtale av "Banana Republic Modern Man Eau De Toilette 30ml Spray" utgaven

Modern man starter friskt og aromatisk,dette er en veldig grei duft til de flesteanledninger da den er veldig behagelig ogpasse sterk.

Banana Republic tidslinje

1994
2013
2012
2012
Republic of Men Essence
REPUBLIC OF MEN ESSENCE

Republic of Men Essence av Banana Republic er en frisk og...

Wildblue
WILDBLUE

Wildblue av Banana Republic er en treaktig og aromatisk duft til...

2009
2009
Republic of Men
REPUBLIC OF MEN

Republic of Men av Banana Republic er en frisk og treaktig duft...

2007
2007
Black Walnut
BLACK WALNUT

Black Walnut av Banana Republic er en treaktig duft for menn....

Cordovan
CORDOVAN

Cordovan av Banana Republic. Dette er en aromatisk og treaktig...

2006
2006
Slate
SLATE

Slate av Banana Republic. Dette er en aromatisk duft for menn....

1996
1996
M
M

M av Banana Republic er en aromatisk duft for menn. Den...

1995
1995
Classic
CLASSIC

Classic av Banana Republic. Dette er en frisk duft for både menn...

Banana Republic
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 355
Banana Republic Black Walnut
BLACK WALNUTBlack Walnut av Banana Republic er en treaktig duft for menn....
FRA BARE
kr 295
Banana Republic M
MM av Banana Republic er en aromatisk duft for menn. Den...