Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Batman Aftershave & Dufter til han

Batman er en fiktiv figur med en historie som har blitt gjenfortalt og tilpasset flere ganger siden 1939, da han først dukket opp i tegneserien Detective Comics # 27.
Historien om Batman begynner når unge Bruce Wayne mister sine foreldre etter et voldelig ran, og han bestemmer seg for å bekjempe den ondskapen som tok hans foreldre. Han har arvet et stort herskapshus, et vellykket firma og butleren Alfred, som hjelper han å bli Batman. Som voksen velger Bruce å ta seg av den foreldreløse sirkusakrobaten Dick Grayson, som blir hans sidekick Robyn.

Batman og Robin skiller seg fra andre superhelter, ved at de faktisk ikke har noen superkrefter. Men de er begge svært intelligente, er fysisk sterke, er gode detektiver, veldig rike og ingen av dem gir seg før jobben er gjort. Dette har gjort Batman til en av de mest populære superheltene gjennom tidene, og han er mer populær i dag, en noen gang tidligere.

Flere kjente skuespillere har spilt Batman gjennom årene, som for eksempel Michael Keaton, George Clooney, Christian Bale og Ben Affleck. Og de har alle hjulpet til å løfte opp dette amerikanske ikonet og bidratt til at det selges merchandise over hele verden som leker og videospill. I 2014, for 75-årsjubileet til Batman, lanserte de en duft som de kalte «Batman Begins» oppkalt etter den første Batman filmen fra Christopher Nolans triologi.

Duften er ganske så lik Batman, ved at den er maskulin, intens og mystisk. Toppnotene er inspirert av Bruce Wayne, og inneholder sitrus og blomster, mens hjertet er inspirert av Batman med noter av fiola, pepper og kumarin. Duften kommer i en tøff flaske og er en perfekt gave til alle som er fan av den mørke kappekledde helten.
Vis Mer