Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Ben Sherman Aftershave & Dufter til han

Britisk stil på sitt aller beste, Ben Sherman ble grunnlagt av Brighton-fødte Arthur Benjamin Sugarman. Selv om merket er umiskjennelig britisk, har det en rik og internasjonal historie. Etter å ha emigrert til Amerika når andre verdenskrig tok slutt, giftet grunnlegger Sugarman seg med datteren til en klesprodusent og skiftet navn til Ben Sherman. Han returnerte til England i 1963 og bestemte seg for å etablere sitt eget selskap, og leide en liten fabrikk på 21 Bedford Square som nå er omgjort til en maisonette. Til å begynne med laget Sherman utelukkende klær for andre selskaper. Å designe sine egne shorts viste seg å være en av de beste avgjørelsene i livet hans, og Ben Sherman Oxford-skjorten er en klassiker selv i dag. Kopiert av mange merker, kan ingen lage en Oxford-skjorte av høy kvalitet slik Ben Sherman kan.

Den klassiske Harrington-jakken er elsket av mange og kan betraktes som en kultfavoritt. Med det klassiske rutete fôret og lommer med knapper, er disse jakkene tilgjengelige i over fem farger for å appellere til enhvers smak. Andre populære gjenstander som finnes i katalogen deres er tofargede hatter med morsomme aksenter på kanten, minimalistiske skinnklokker og selvfølgelig en berømt serie med aftershaves og dufter.

Etter å ha gått inn i duftverdenen med lanseringen av Live Forever (2006), en treaktig og floral duft, har Ben Sherman kun utgitt en håndfull dufter. All tid og alle krefter brukes på å lage colognes av høy kvalitet og sette kvalitet fremfor kvantitet. Dette ble bekreftet med utgivelsen av Ben Sherman (2011) og Ben Sherman Gold (2012) aftershaves. Begge juicene er plassert i en patriotisk flaske formet som Union Jack. Der Ben Sherman har et aromatisk skjær, lener Ben Sherman Gold seg mot treaktig med tilsatt toner av tonkabønne, ananas og ingefær.
Vis Mer