Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Benetton Aftershave & Dufter til han

Den italienske motegiganten Benetton ble grunnlagt i 1965 av Luciano Benetton. For å starte sin virksomhet måtte han selge sin brors sykkel, slik at han kunne kjøpe en strikkemaskin.
Han brukte maskinen til å lage fargerike gensere som han solgte til lokale butikker. Han åpnet sin første Benetton-butikk i Belluno i 1966, og bare tre år senere hadde Luciano åpnet sin første butikk i Paris, begge ble drevet av han selv og hans familie.

Merket ble svært populært på 1980-tallet, da det ble tildelt Grand Prix de la Reklame (Pris for beste reklame/markedsføring) i Frankrike. Benetton fortsatte å ha stor suksess over hele verden, og i 2005 kunne merket feire at de hadde åpnet butikk nummer 5000.

Benetton er ikke bare kjent for sine klær og provoserende reklamekampanjer, de har også gitt ut en rekke gode dufter. Blant de mest populære duftene finner vi unisexduften Hot (1997), en treaktig sitronduft med noter av mandarin, bergamott og sitron. De har også Inferno Paradiso (2001) og Essence (2008) for menn . Disse duftene leker mer de grunnleggende konseptene av merkevaren: farger, fargetoner, former og friskhet.

Colors de Benetton Men er en annen klassiker, en orientalsk og treaktig duft som først dukket opp i 1987. Det ble opprettet av Ann Gottlieb med noter av koriander, lavendel, grønne blader, gran, jasmine og sandeltre. Oppfølgeren til denne duften kom i 2006 og inneholder noter av tre, solbær og bergamott.
Vis Mer