40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Bentley Aftershave & Dufter til han

Bentley Motors ble grunnlagt av W.O. Bentley i Storbritannia, og den første Bentley bilen ble laget i London i 1919. Det ble vendepunktet for navnet Bentley som nå var assosiert med fremragende ytelse og luksuriøs kvalitet.

Bentley har siden oppstart fortsatt å vokse over hele verden og hver modell som kom ut på markedet har hatt stor suksess. Varemerket har vært et datterselskap av Volkswagen AG siden 1998, men bilene er fortsatt, for det meste, produsert i Crewe i England.
Merket har deltatt og vunnet Le Mans billøp seks ganger siden de ble etablert.

Noen gode eksempler på merkets sofistikerte og kraftige dufter for menn er: Bentley for Men (2013), Bentley for Men Intense (2013) og For Men Azure (2014). Bentley for Men var merkets første duft og har noter av lær og skog som gir duften eleganse og maskulinitet.

Alle duftene kommer med sin egen linje av pleieprodukter som aftershave og dusjgels, og har alle det karaktiriske Bentley emblemmet.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.