Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Bond No 9 Aftershave & Dufter til han

Åpnet i New York av den franske entreprenøren Laurice Rahmé i 2003 og har siden dominert parfyme- og aftershavemarkedet med sine sære, edgy og unike designmønstre og deres holdninger til sine forbrukere og kritikere. De har pr dags dato lansert over 60 dufter for menn og kvinner, samt flere unisex-dufter. Bond No 9 har også dufter som kundene kan blande sammen selv, for å skape sin egen unike og tilpassede duft, som har resultert i at Bond No 9 er en av de mest eksklusive og attraktive duftene å eie.

I motsetning til de fleste andre parfyme- og aftershaveprodusenter har Bond No 9 hovedsakelig dufter for både kvinner og menn, og deres dufter som er designet for det individuelle kjønn er i mindretall. De fleste Bond No 9 duftene er dedikert til New Yorks mange nabolag inkludert Central Park South, Madison Square Park, Manhattan og mange andre. De har også gitt ut unike kolleksjoner for kjeder som Saks Fifth Avenue og Harrods. - Men Bond No 9 tilbyr ikke bare sine enorme samling parfymer, de har også stearinlys, reiseflasker, kroppskremer og limited edition flasker dekket i Swarovskikrystaller.

Deres tidligste kolleksjoner med aftershave ble utgitt i 2003 og inkluderer "Riverside Drive", "H.O.T. Always", "Chez Bond" og "Great Jones". De nyere kolleksjonene er "I Love New York for Fathers" (2012), "I Love New York for Him" (2011) og "The Scent of Peace for Him" (2013).
Disse er maskuline, veldig unike og individuelle dufter som gjenspeiler alle timene med kjærlighet, omsorg og arbeid som har gått inn i å utvikle dem. " I love New York for Him" er en frisk, kryddret og aromatisk duft, "I Love New York for Fathers" inneholder sitrusnoter, men deres eldre dufter som "Chez Bond" og "Great Jones Bond" er hovedsakelig er basert på trenoter.

Bond No 9 fortsetter å fremme en sterk følelse av fellesskap gjennom deres parfyme- og aftershavekreasjoner og deres merkevarebygging, kampanjer og partnerskap med andre selskap. De legger stor vekt på å støtte miljøet, samfunnet og staten New York. For eksempel er alle produktene produsert lokalt for å stimulere økonomien i New York. I 2007 inngikk de også et samarbeid med Andy Warhol Foundation for Visual Arts, og lanserte dufter under Warhols navn, med flaske design inspirert av hans ikoniske kunstverk. Samarbeidet ble avsluttet i 2013, men Bond nr 9 har beholdt duftene, men under nye navn og i nye forpakninger.
Vis Mer