Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Bottega Veneta Aftershave & Dufter til han

Bottega Veneta ble etablert i 1966 i Vicenza, Italia. Navnet betyr "Venetisk Boutique" på italiensk.

Opprinnelig en merkevare som kun forkuserte på lærvarer av beste kvalitet, og de skapte et navn for seg selv ved å kombinere riktig håndverk etter italiensk tradisjon sammen med en luksuriøs stil. Deres innovative teknikker for hvordan de vever skinn, har blitt deres signaturegenskap.

Bottega Veneta er kjent verden over har jobbet med legendariske artister som Andy Warhol for å fremme sine produkter. I 2001 ansatte Bottega Veneta Tomas Maier som kreativ direktør, etter å ha blitt utnevnt til denne stillingen ved Tom Ford selv.

Merket er også kjent for å lage smykker, briller, sko, møbler og pyntegjenstander for hjemmet, samt mange bemerkelsesverdige dufter for menn som Bottega Veneta Pour Homme (2013) og Essence Aromatique (2011). Pour Homme Extreme (2013) er en mer intens versjon av den opprinnelige Pour Homme, en aromatisk, frisk og krydret duft som har sensuelle noter som pimento, lær og skog. Denne duften ble promotert av modellen Zak Steiner.

Duftene er laget i samarbeid med Givaudan og bruker eksotiske ingredienser som andalusiske labdanum og Calabria-bergamott, og som alle andre Veneta dufter bærer flaskene skinndetaljer.
Vis Mer