Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Bruno Banani Aftershave & Dufter til han

Bruno Banani er en tysk cultmerke som best kjent for sine artige design for herreundertøy, deres gale PR-stunts samt deres dufter og aftershave.

Den har også en fascinerende historie. Merket ble startet som en del av relanseringen av merket Tricotex, som var en undertøysprodusent i Øst-Tyskland før oppløsningen av Sovjetunionen. Da Berlinmuren falt bestemte gründeren Wolfgang Jassner seg for å satse på merket som hadde vært eid av staten og masseprodusert kjedelig undertøy. Han ville gjøre opprør mot reglene selskapet hadde vært under, han ville ha farger og sprenge grenser! Det klarte han.

Bruno Banani skapte overskrifter for deres sprø PR-stunts, som da de ga ekspedisjonsfarer Achill Moser deres undertøy som han skulle bruke på hans 10 000 km lange tur i ørkenen. De ga også klærne sine til astronauter så de kunne bli testet uten tyngdekraft.

Ved årtusensskiftet tok Bruno Banani sine morsomme og unike ideer inn på duftmarkedet, da de lanserte sin første duft Bruno Banani for Men. Den friske krydderduften har noter av lavendel, kaffe, karve på en base av patchouli, vanilje og sedertre, noe som gjorde denne varme og dynamiske duften til en suksess over hele verden.
Merket er også kjent for sin Magic Man (2008), en forførende Eau de Toilette som blander kakao og pecan med krydder for en sexy duft som passer pefekt for kvelden. Og Dangerous (2012) som blander forskjellige sitrusfrukter med noter av sjøvann til en uimotståelig frisk kombinasjon.
Vis Mer