Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Brut Aftershave & Dufter til han

Brut er et aftershave og hårpleie merke for menn. Den ble lansert av Fabergé i 1964 under George Barrie og er fortsatt en av de mest populære duftene i Storbritannia. Det var en av de første produktene for menn til konsekvent å bruke kjendiser og sportspersonligheter til å markedsføre sine produkter. Talsmenn og tidlige arrangører av merket inkluderer bokseren Henry Cooper og Muhammed Ali og skuespilleren Cary Grant og Roger Moore.

Den klassiske Brut Duften er en aromatisk og treaktig cologne med sitron, bergamot, krydder, og jasmin på en base av tre, tonkabønne og vanilje. Det anses å være en av pilarene for dufter for menn og har vært en inspirasjon for mange dufter som fulgte. Den ikoniske grønne flasken kan fortsatt bli funnet i de fleste butikker og er en selvfølge i noen gentlemans klubber.

Siden utgivelsen av den opprinnelige Brut (1964) har merket også lansert flere nye versjoner av duften. Brut Oceans (2007) er en frisk og akvatisk klassisk Brut cologne, og blander friske noter med noe av den klassiske Brut lukten. Brut Alaska (2010) har isete friske noter inspirert av landskapet i den amerikanske delstaten sammen med eple, pepper, nellik, amber og lær. Brut Special Reserve er en aromatisk fougere duft og er en premium-versjon av den opprinnelige duften. Den har ekstra sitrus og krydder for økt intensitet.

Siden 2003 rettighetene til å produsere Brut har vært eid av selskapet Helena Limited.
Vis Mer