Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Bvlgari Aftershave & Dufter til han

Mot slutten av det 19. århundre bestemte Sotirios Voulgaris seg for å opprette sin egen bedrift. Og slik ble det. Han oversatte sitt eget etternavn til Italiensk og i 1877 var merkevaren Bvlgari offisielt etablert. Deres første butikk ble åpnet i Voulgaris` hjemby Paramythia i Hellas, og syv år senere åpnet deres andre butikk i Roma.

Det tok nesten 100 år før Bvlgari utvidet seg internationalt med butikker i flere viktige byer i løpet av 1970-årene. Selskapet holdt blant annet et prestisjefylt showroom i New York på "The Pierre Hotel" som er et stort luksushotell rett ovenfor Central Park. I 1980 fant DEN daværende konsernsjefen for Bvlgari at han ønsket å skille seg ut fra mengden og at det var på tide å tenke større enn bare herreklær. Derfor introduserte merket tilbehør som belter, lommebøker og andre små lærvarer. De fokuserte også på særpregede smykker, ofte med arkitekturdesign med unik-fargede steiner. Hvert smykke har et unikt serienummer som er registrert med selskapet for å forhindre plagiat.

Suksessen til Bvlgari bare vokste og vokste og i dag har de over 300 populære butikker spredt over hele verden, som hovedsakelig ligger i de mest eksklusive shoppingområdene
Den største butikken ligger i Tokyo og er den 10-etasjer høye Bvlgari Ginza Tower.
Den har 940 kvadratmeter med butikkareal, inkludert sin egen restaurant og bar.

På begynnelsen av 90-tallet bestemte Bvlgari igjen at det var på tide å utvide sitt tilbud, og ga derfor ut den kontroversielle unisex duften "Eau Parfumee au The Vert" i 1992. Duften ble en suksess, og merket har siden gitt ut en rekke unisex dufter og flere dufter for kvinner og menn.
Deres første aftershave som navnet "Bvlgari Pour Homme" og kom ut i 1996, og året etter kom "Bvlgari Eau Fraiche" for kvinner. Andre populære dufter for menn de har lansert inkluderer "Aqva Pour Homme", "Bvlgari Man" og en av deres nyeste dufter "Aqva Amara" (2014).
Vis Mer