Lagerutsalg | Begrenset Tilgjengelighet | Klikk For Å Handle

Cacharel Aftershave & Dufter til han

I dag er deres hovedkvarter basert i Istanbul, de har butikker i over ni forskjellige land og nyter i dag stor suksess og rikdom. Men veien ditt begynte ganske anderledes. Det hele startet tilbake i 1958 da skredderen Jean Bousquet bestemte seg for å reise til Paris for å designe sin første kolleksjon i et lite studio. Den var så velllykket at Bousquet etablerte selskapet Cacharel, et navn som raskt ble veldig kjent.

En rekke faktorer bidro til suksessen til dette merket. De var på forsiden av Elle magazine i 1963 der de introduserte sin berømte "seersucker" skjorte for menn - En tynn, 100% bomull skjorte, vanligvis stripete eller rutete og oftest brukt om sommeren.
Denne skjorten ble raskt å se i samtlige utstillingsvinduer over hele verden. Også de trendy Liverty skjortene og kjolene på slutten av 60-tallet førte til at Cacharel forble IT-trenden det neste tiåret.

Cacharel er en meget sterk merkevare på et internasjonalt nivå, og dette er i stor grad takket være deres teknologi- og kommunikasjonskompetanse. For eksempel Amor Amor ble nylig fremhevet som en av de ledende merkene som har en av de mest originale, jevling oppdaterte tilstedeværelse på sosiale medier. På sin Facebook-side har de en fiktiv figur som tar med seg sin parfyme rundt på alt som hun gjør, og dette gjør det mulig for leseren å følge og forholde seg til opplevelser etterhvert som de utvikler seg. Parfymen Amor Amor er fortsatt en av de mest solgte duftene fra Cacharel, og kolleksjonen ble enda mer berømt da de lanserte "Amor pour Homme" i 2006 for menn. Som navnet antyder, er dette en delikat, maskulin og sensuell duft designet for en forelsket mann og matcher perfect for den bestselgende duften for kvinner.

Andre aftershaver og parfymer for menn inkluderer "Amor pour Homme Sunshine", en pikant, sommercocktail, "Amor pour Homme Tentation" (2008) som er en mørkere, balsamico og røykfylt duft som ble opprettet for å matche "Amor Tentation" som er versjonen for kvinner
Og til slutt den originale "Cacharel Pour Homme" (1981) som var Cacharel duftdebut og hadde som mål å symboliserte 80-tallet, med en miks av natur og opplevelser folk har sammen.

Se alle
SE VURDERINGER
Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray
(2)
Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SpraySpesiell og god duft
Christopher Husjord,
Omtale av "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" utgaven

Spesiell og god duft. Holder seg godt, og skiller seg ut i forhold til andre eau de toilette'r på en positiv måte. Fint at den fås i 100ml og i reiseformatet 50ml. Det ville vært fint med Cacherel deodorant. Den var i alle fall på markedet tidligere.

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SprayLove it....fantastisk god duft av krydder etc
Blond-Man,
Omtale av "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" utgaven

God o holder duften i 2-3 dgr på deg Anbefales Har hatt den for 25 år siden Trodde den var slutt både innland/utland butikker og Tax Free Ble overrasket o glad at Parfyme-klikk i dag

Cacharel tidslinje

1980
2009
2006
1981
1981
Pour L'Homme
POUR L'HOMME

Pour L'Homme av Cacharel. Dette er en frisk og treaktig duft for...

Cacharel
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 392
Cacharel Pour L'Homme
POUR L'HOMMEPour L'Homme av Cacharel. Dette er en frisk og treaktig duft for...