Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Calvin Klein Aftershave & Dufter til han

Hvis du elsker Calvin Klein-dufter er du på rett sted. Her på Parfyme Klikk kan du kjøpe dine favorittdufter til rimelige priser. Med et omfattende utvalg, inkludert klassikere og nye kolleksjoner, kan du enkelt finne en aftershave som er ideell for deg, enten du handler for deg selv eller en kjær. Handle Calvin Klein Aftershave for ham med opptil 75% avslag av veiledende pris.

Hvem er Calvin Klein?

Calvin Klein har blitt en av de mest kjente amerikanske motedesignerne gjennom tidene. Calvin Klein fortsetter å glede seg over voksende suksess og er en av de mest kjente merkevarene i hele verden, nå inkludert menns aftershave, parfyme for kvinner og unisex dufter.

Det er over 30 Calvin Klein aftershaves og dufter for menn på markedet, og den første ble utgitt i 1981, ganske enkelt kalt 'Calvin'. Den viste seg å bli bemerkelsesverdig populær, noe som oppmuntret ham til å gi ut ytterligere samlinger som er populære også i dag. Noen av de mest kjente samlingene for menn inkluderer Eternity for menn (1989), Escape for menn (1992) og Obsession for menn (1987), som fortsatt er en klassisk favoritt.
Vis Mer