40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Encounter av Calvin Klein

Per Side
Sorter
Encounter av Calvin Klein er en treaktig duft for menn.

Denne sensuelle og særegne parfymen redefinerer moderne maskulinitet med en avhengighetsskapende blanding av ferske noter og tre.

Den åpner opp med toppnoter av mandarin appelsin, rom og kardemomme, og går over til hjertet som har en kjerne av patchouli, varm konjakk, egyptisk jasmin og krydret sort pepper. Den tørker til slutt ned på en treaktig base av Atlasseder, intens oud og musk.

Skuespilleren Alexander Skarsgard, kanskje best kjent for rollen som vampyren Eric i TV-serien "True Blood", er kampanjens ansikt sammen med modellen Lara Stone. De opptrer i en kortfilm om spenningen og lysten mellom en mann og en kvinne.

Encounter av Calvin Klein ble lansert i 2012.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.