40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Eternity Now For Men av Calvin Klein

Per Side
Sorter
Eternity Now For Men av Calvin Klein er en orientalsk duft for menn.

Denne tropisk-inspirerte duften bringer deg til en varm sommerstrand gjennom toppnoter av forfriskende kokosnektar, krydret ingefær og stjerneanis som smelter inn i et pulserende hjerte av skarp stjernefrukt, seder og intens patchouli. Det tørker til slutt til en sensuell omfavnelse av tonkabønner, marokkansk sedertre og kremaktig Madagaskarvanilje.

Eternity Now For Men er en duft som ikke går ubemerket, med moderat levetid og en uimotståelig maskulin appell. Den fanger følelsen av ny kjærlighet sammen med bølger som krasjer på klippene og sensasjonen av havsalt på huden, mens en delikat havbris flyr gjennom håret ditt.

Flasken er en frisk og moderne hyllest og omtolkning av den ikoniske originale Eternity med en mykere og mer avrundet design.

Eternity Now For Men ble lansert i 2015.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.