Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Clarins Aftershave & Dufter til han

Etter at Jacques Courtin-Clarins åpnet sin første spa på en liten gate i Paris, innså han at det var en stor mangel innen skjønnhet og hudpleie. Hans kunder ga han nemlig tilbakemeldinger om deres hudsykdommer og problemer og hvilke vanskeligheter de hadde med å få tak i produkter tilpasset dem.

Dermed startet Courtin-Clarins et globalt og ekstremt sterkt varemerke som nå er ledende innen duft og hudpleie for både menn og kvinner.
Clarins har over 8800 ansatte over hele verden, med om lag to tredjedeler av salget fra hudpleie og sminke og en tredjedel fra parfyme. Salget strekker seg over hele verden med 19% i Amerika, 63% i Europa og 18% i Midt-Østen, Afrika og Australia. Clarins ble notert på børsen i 1984, men senere fjernet i 2008 for å holde selskapet en liten og familiedrevet virksomhet.

I motsetning til mange andre duftmerker, kommer Clarin suksess i stor grad fra hvordan forholdet til deres kunder ble dannet, som hovedsakelig er basert på tillit og lojalitet. Clarins ble raskt verdensledende innen kosmetikk, hudpleie, sminke og parfyme. I tillegg til å slippe en samling av dufter under eget varemerke, har de også kjøpt opp flere andre duftselskaper og bygget et vellykket parfyme- og aftershaveomdømme gjennom årene.

Blant noen av de mer kjente merkene under Clarins er Porsche Design, Azzaro, Thierry Mugler og Swarovski, som vil si at Clarins står bak bestselgere som Azzaro Pour Homme og A * Menn fra Thierry Mugler. De to sistnevnte er de mestselgende aftershavene over hele Europa. I tilegg til dufter er Clarins også store innen hudpleieprodukter for menn, som går under navnet ClarinsMen og ble etablert i 2002.

Tiltross for at produkter innen skjønnhetspleie oftest er rettet mot kvinner, har Clarins sørget for å representere begge kjønn likt. Ikke bare har Clarins en innovativ retning innen skjønnhet med en enorm tillit blant sine kunder, de er veldig opptatt av hvor deres ingredienser kommer fra. De har ulike partnerskap over hele verden for å beskytte naturen og prosjekter som Solar Impulse Project, Pur Project og ClarinsMen Environment Award som hedrer mennesker som deler deres mål om å beskytte miljøet i mange år framover.
Vis Mer