Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Clinique Aftershave & Dufter til han

Året var 1967. Krigen var for lengst over og revolusjonen var i gang. Den var på den tiden at redaktøren for det populære motebladet Vouge bestemte seg for å gjøre et intervju med den berømte hudlegen Dr. Norman Orentreich. Han sa, ganske så radikalt den gangen, at flott hud ikke bare var for de heldige med gode gener, slik det før var antatt, takket være Clinique kunne faktisk alle oppnå fin hud, uansett hvilke hudproblemer de måtte ha.

I motsetning til enkelte andre hudpleieprodusenter på den tiden, var Clinique, og fortsatt er, svært
fokusert på å ikke sette alle deres kunder i samme bås, fordi alle har forskjellige behov når det kommer til hudpleie. De tilbyr derfor en individuell konsultasjon for å sikre at hver kunde får riktig produkt. Dette gjelder selvfølgelig også for deres voksende fanskare av menn - For om du tror at denne hudpleiegiganten favoriserer kvinner tar du feil!
Clinique var faktisk det første kosmetikkselskapet til å gjennkjenne de forskjellige behovene til mennshudpleie ved å gi dem deres egen linje. Den har i løpet av årene blitt veldig populær og Clinique reflekterer fortsatt i dag deres mål om å være markedsledende med full kompetanse i dermatologisk hudpleie.

Clinique var allerede et etablert selskap med et høyt nivå av kompetanse og erfaring da de ble den tredje merkevaren til å bli inkludert under selskapet "Lauder" - et svært populært selskap som ble etablert i 1964 for å selge mannlige hudpleieprodukter og dufter. Den første var Estée Lauder og den andre er Aramis.

Etter suksessen med Clinique Happy for kvinner, lanserte merket en mannlig verson med tittelen Clinique Glad for menn som matcher kvinneutgaven og er perfekt for daglig bruk.
I tilegg til den fortsatt populære har de også gitt ut "Chemistry", en Eau de Cologne, som er en frisk krydret aromatisk duft som passer perfekt til våren og sommeren. Den er subtil og diskré og fungerer med kroppens egen kjemi, som vil si at den dufter forskjellige ut ifra hvem som bruker den. Altså, atter en gang, er Clinique trofast til deres motto om at vi alle er unike og må bli behandlet der etter.

Clinique tilbyr per dags dato også et stort utvalg av grooming produkter, inkludert hjelp for å få bukt med uren hud, samt aftershaves, dufter, cologner og mye annet i deres linje for menn.
Vis Mer