Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Creed Aftershave & Dufter til han

Creed er et fransk parfyme og skredderhus etablert i 1790. De er kjent som en av verdens fremste produsenter av dufter, og deres nisjedufter har vært favoritter blant de rike, berømte og innflytelsesrike i århundrer. Creed familien var opprinnelig skreddere og ble ansatt av armaturere som Dronning Victoria og greve Alfred d'Orsay. Familien skapte også skreddersydde dufter i svært begrenset antall. Det var ikke før på 70-tallet dufter ble gjort tilgjengelig for allmennheten. Det eies og drives fortsatt av Creed familien, for tiden av far og sønn Erwin og Olivier Creed. De utvikler dufter sammen og det er slik den enormt populære Aventus (2010) ble til.

Noen av våre favoritter av Creed parfyme er Green Irish Tweed (1985), en frisk og gresskledd fougere med sitrus og fiolette blader som ble inspirert av turer i den irske landsbygda. Imperial (1995) er faktisk en unisex duft, men denne friske middelhavsduften med sitron, mandarin og havsalt har en tendens til å være ganske populær blant herrene. Woody Original Vetiver (2004) blander vetiver røtter, urter, krydder og sitrusfrukter og har en berusende duft som klarer å være både ren og jordnær på samme tid. Den nyere duften Aventus (2010) er parfymehusets mest vellykkede og mest kjente duft. En elegant og kraftig duft inspirert av livet til Napoleon og vever sammen røyk, ananas og bjørk på en base av treaktig mose for en utrolig maskulin og dyp duft med fantastisk lang levetid.

Creed aftershave er laget med de beste håndplukkede ingrediensene. De skaffer materialer for sine parfymer fra hele verden og flasker alle duftene for hånd. I motsetning til mange andre parfymehus bruker de ikke syntetiske materialer i sine produkter og de avstår fra dyreforsøk. Denne avhengigheten av fine ingredienser gjør at det det er små variasjoner i Creed parfyme fra år til år, akkurat slik det er med fin vin. Ordet Millésime betyr at parfymen er laget med de beste avlingene fra det aktuelle året. Blant Creed fans er det vanlig å diskutere ulike produksjonsår av de mest kjente duftene, som for eksempel Aventus. Oppmerksomheten på detaljer og den langsomme prosessen skiller Creed fra sine konkurrenter. Det kan noen ganger ta flere år før en ny duft slippes.
Vis Mer