Lagerutsalg | Begrenset Tilgjengelighet | Klikk For Å Handle

Cristiano Ronaldo Aftershave & Dufter til han

Cristiano Ronaldo er en portugisisk fotballspiller som har blitt en av de mest suksessfulle spillerne i det 21. århundre, for ikke å nevne en av de dyreste! Hans 2009 overføring fra Manchester United til Real Madrid koste den spanske toppklubben rundt £ 70 millioner som var verdensrekord på den tiden. Han lanserte sin første duft, den forfriskende og aromatiske Legacy, i 2015.

Ronaldo ble født på øya Madeira, Portugal, i byen Funchal. Hans far var en fan av fotball og var også ansvarlig for å håndtere utstyret for hjemmelaget. Ronaldo begynte derfor å spille fotball i ung alder og han ble raskt ettertraktet av de beste lokale klubbene. Han måtte ta en pause fra fotballen i tenårene, grunnet en hjerteoperasjon, men han var raskt ute på banen igjen etter sitt opphold på sykehuset.

Bare 14 år gammel ble Ronaldo tilbudt en plass på Sporting CP og han forlot derfor hjembyen for å fokusere på fotballen. Han overtalte faktisk foreldrene sine til å la han slutte på skolen så han kunne fokusere på fotballen på heltid. Ronaldos dribletalent gjorde han til en stjerne på Sporting CS og han fikk sitt første tilbud fra en proffesjonel fotballklubb i løpet av ett år. Deretter gikk det slag i slag. Den engelske ligaen viste interesse og han signerte for Manchester United i 2003 og var fortsatt bare en tenåring da han fikk æren av å bære nummeret 7, også båret av George Best og David Beckham. Ironisk nok har disse to spillerene også lansert populære dufter.

Cristianos Ronaldos teknikk, dribleferdigheter og evnen til å stå i angrep på både høyre og venstre side, har gjort han berømt over hele verden. Etter seks år med Manchester United, gikk han over til Real Madrid hvor han fortsatt spiller den dag i dag. Det ryktes at det skal lages en film om hans liv og at han i dag er verdt 320 millioner pund.

Legacy (2015) er en frisk og maskulin blanding av bergamott, eple, kanel og urter på en base av ambra, patchouli og røkt tre. Denne debut aftershaven holder lenge og har en røykfylt, nesten mystisk note, blandet med friske og aromatiske noter. Det er en perfekt sporty duft for fotballfans og de som setter pris på dufter av høy kvalitet. Cristiano Ronaldo Legacy er også tilgjengelig som gavesett med en parfymert dusjsåpe.

Se alle

Cristiano Ronaldo tidslinje

2014
2018
2017
2017
Cristiano Ronaldo CR7
CRISTIANO RONALDO CR7

CR7 av Cristiano Ronaldo er en aromatisk duft for menn. Den...

2016
2016
Legacy Private Edition
LEGACY PRIVATE EDITION

Legacy Private Edition av Cristiano Ronaldo er en orientalsk og...

2015
2015
Legacy
LEGACY

Legacy av Cristiano Ronaldo er en treaktig og aromatisk duft for...

Cristiano Ronaldo
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 149
Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo CR7
CRISTIANO RONALDO CR7CR7 av Cristiano Ronaldo er en aromatisk duft for menn. Den...
FRA BARE
kr 204
Cristiano Ronaldo Legacy
LEGACYLegacy av Cristiano Ronaldo er en treaktig og aromatisk duft for...
FRA BARE
kr 355
Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition
LEGACY PRIVATE EDITIONLegacy Private Edition av Cristiano Ronaldo er en orientalsk og...