Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

DKNY Aftershave & Dufter til han

Med en skredder som far og en mor som solgte av moteklær, var det ikke overraskende at Donna Karan valgte den karrieren hun gjorde. For Karan handlet det ikke bare om å designe klær, men om å skape en livsstil. Hun ville ikke kun designe unike plagg, men kle en person fra topp til tå. For alle anledninger. Det beste eksemplet på dette er DKNY Men som ble lansert i 1992 som bestod av dresser, fritidsklær, sportsklær og klær for både casual og formelle anledninger.

Opprinnelig var navnet for merket Donna Karan Collection og det var det navnet den første kolleksjonen bar, men dette ble senere endret til DKNY (Donna Karan New York). Karan ønsker at hennes klær skal være allsidige, tilpasningsdyktige, morsomme - som tilsammen utgjør det perfekte antrekket, uansett tid og sted. At hun valgte å inkludere New York i tittelen, var for å symbolisere at hennes merke, i likhet med byen, var pulserende og man visste aldri hva som ville skje videre.

Fast bestemt på å forføre alle sanser, inntok Karan verdenen av skjønnhet i 1992. Under den kreative ledelsen av sin ektemann, som designet flaskene og krukkene for deres signaturdufter og deres tilbehør, solgte DKNY dufter for både menn og kvinner. Duftene fra DKNY slo virkelig igjennom på 1990-tallet og merket har stått sterkt på duftmarkedet siden og har nesten 100 vakre dufter til salgs i dag.

DKNY er et av de få selskapene som liker å distribuere deres tid, penger og oppmerksomhet på menn og kvinner, noe som betyr at det er et omfattende utvalg av etterbarberingsvann og parfymer allment tilgjengelig for menn og kvinner med alle livsstiler, over hele verden.

En av bestselgerne for menn er DKNY Red Delicious Men som ble lansert i 2006 som er en herreparfyme laget av trenoter. Duften kommer i en rød flaske formet som et eple, som er symbolet på New York City. Andre dufter i denne serien inkluderer DKNY Be Delicious Red Art Men (2008), DKNY Be Delicious Shine for kvinner (2007) og en av de nyeste dufter for kvinner DKNY Be Delicious Eau so Intense (2012).
Vis Mer