40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

David & Victoria Beckham Aftershave & Dufter til han

Som kanskje den mest berømte fotballspiller på planeten, trenger David Beckham ingen introduksjon.
Like kjent for sin popstjerne kone Victoria, hans stadig skiftende frisyrer, hans sponsoravtaler verdt millioner av pund med globale selskaper som Adidas og Gillette, som han er for å være fotballspiller.
David Beckham har virkelig overskredet grensene mellom fotball som en sport, og som en plattform for salg for den stadig voksende Beckham-merkevaren. Victoria Beckham, også kalt Posh Spice, ble berømt gjennom popgruppen Spice Girls. Det var hennes sofistikerte antrekk og hovmodige uttrykk som virkelig skilte henne ut fra de andre jentene, som selvfølgelig fanget øynene til mange menn, deriblant David Beckham.

Det attraktive paret møttes for første gang i 1997 og media begynte umiddelbart å kalle dem Posh og Becks. Navn de fortsatt går under i dag. Etter å ha giftet seg i 1999, begynte paret snart med sine planer for ekspansjon både som familie, berømmelse og rikdom. Victoria hadde en kort solokarriere i musikkbransjen etter at Spice Girls ble oppløst i 2000, men rettet raskt oppmerksomheten sin mot en karriere i moteindustrien. Victoria var allerede kjent som et global stilikon, så i tillegg til modelloppdrag og å være en motekonsulent og redaktør, lanserte hun også sin egen kolleksjon av tilbehør, jeans, kjoler og også dufter.

Utvalget av David & Victoria Beckhams dufter har utvidet seg gjennom årene og er nå produsert av Coty Inc, en global produsent av skjønnhetsprodukter fra Frankrike. Den aller første herreduften og aftershaven i Beckham linjen var "David Beckhams Instinct", utgitt i 2005 og ble veldig populær.
Siden den gang har det vært dufter for både han og henne lansert under merkevaren, for eksempel "Intimately Beckham" (2006) og "Signatur" (2008). Noen andre populære dufter for menn fra David & Victoria Beckham inkluderer den aromatiske og treaktige krydderduften "Pure Instinct" (2009), den orientalske "Intimately Yours" (2010), de varme og treaktige "David Beckham Homme" (2011) den aromatiske, treaktige og fruktige "The Essence" (2012) og den vakre "Classic Blue" (2014) for å nevne noen.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.