Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Davidoff Aftershave & Dufter til han

Zino Davidoff ble født i Ukraina i 1906 i en jødisk familie som solgte tobakk. Han og familien flyktet fra det daværende politisk ustabile miljøet i Kiev og bosatte seg i Genève i Sveits i 1911.
Familien åpnet en tobakksbutikk for å fortsette med sin handel og etter endt skolegang i 1924 valgte Zino å reise gjennom Latin-Amerika for å lære mer om tobakkshandel. Dette brakte han til steder som Brasil, Argentina og til slutt også Cuba, der han hadde sitt første møtte cubanske sigarer og endte opp med å tilbringe to år med å jobbe på en plantasje.

Etter hjemkomsten til Sveits i 1930, tok Zino over sine foreldres butikk med sikte på å utvide den med hans nyvunne kunnskap og erfaring. Det som opprinnelig hadde vært en beskjeden tobakksbutikk for velstående kunder vokste raskt til å bli en svært vellykket bedrift. Davidoff opplevde til og med kontinuerlig vekst gjennom andre verdenskrig takket være Sveits nøytrale politisk standpunkt, noe som medførte at landet ble spart for mye av det kaoset som folk opplevde ellers i Europa.

Zino solgte til slutt sin tobakkbutikk til Max Oettinger Company i 1970, men Zino forble en ambassadør for Davidoff helt til sin død i 1994. Imperial Tobacco kjøpte det verdensomspennende varemerke for Davidoffsigaretter i august 2006 for over av 500 millioner euro.

Etter å ha vært en del av flere fusjoner og oppkjøp, utvidet Davidoff tilbudet sitt til å inkluderere lærvarer, motetilbehør, kaffe og dufter. Davidoff parfyme og etterbarberingsvann er produsert under eksklusive avtaler med Coty Inc. Noen av de mest populære Davidoff duftene inkludere den opprinnelige Davidoff for Men (1984), den kompromissløse maskuline Zino Davidoff (1988) og den tidløse klassiskeren Cool Water (1988).

Andre populære Davidoff dufter og aftershaves inkluderer den aromatiske og orientalske Davidoff Relax (1990), den friske og krydrette Echo for Men (2003), den varme og treaktige Silver Shadow (2005), den friske treaktige sitrusduften Adventure for Men (2008), den orientalske og heftig Hot Water for Men (2009), den aromatiske sitrusduften Champion (2010) og den aromatiske The Game (2012) for å nevne noen.

Davidoff for Men - lev hvert øyeblikk til det maksimale
Vis Mer