40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
100% Ekte Produkter
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Davidoff Aftershave & Dufter til han

Davidoff og luksus livsstil går hånd i hånd.
Det er et østerriksk selskap som i tillegg til å være kjent verden over for sin kvalitet sigarer er også kjent for sine vakre parfymer.
Zino Davidoff er mannen bak Davidoff og i 1984 publiserte han den første duft for menn kalt Davidoff Classic, to år senere, fortsatt en lukt som ble oppkalt etter ham.
Cool Water i 1988 er kanskje den mest kjente parfyme Davidoff har utgitt og har siden utgivelsen vært en av de mest solgte parfymer i verden.
Cool Water Game, er Cool Water Deep og Cool Water Summer Fizz alle en versjon av den opprinnelige Cool Water.
Deretter han også gitt ut dufter for kvinner, inkludert Cool Water for kvinner og Cool Water Frozen parfyme for kvinner. Davidoff har også publisert Good Life og Good Life for Woman og ECHO.

I tillegg til sigarer og parfyme utgiver Davidoff også utsøkt klokker, cognac og kaffe bare for å nevne noen av sine mange produkter.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.