40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Adventure av Davidoff

Per Side
Sorter
Adventure av Davidoff er en treaktig duft for menn.

Som navnet på denne kolleksjonen antyder vil denne aromaen sende sansene dine på et eventyr til et glitrende og spennende sted. Den forlokkende duften som er frisk og krydret åpner med toppnoter av teblad, bergamot, mandarin, sitron og pepper. Duften fortsetter med pimento og sesam, etterfulgt av en klassisk kombinasjon av sedertre, vetiver, hvit musk, sitrus og grønne noter.

Denne kolleksjonen ble skapt av Davidoff ved hjelp av Antoine Lie, en kjent parfymist som har jobbet med Burberry, Giorgio Armani og Versace på flere andre ikoniske og elskede parfymer. Flasken er enkel, men stilig, noe som gjør den enkel å ta med på farten til ditt neste eventyr.

Adventure av Davidoff ble lansert i 2008.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.