Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Ed Hardy Aftershave & Dufter til han

Ed Hardy fant sin plass i den globale moteindustrien etter at de lanserte en kolleksjon av Sarah Larson, selv som selskapet faktisk var eid av Christian

Audigier, en fransk motedesigner og entreprenør.
Audigier begynte sin karriere i moteindustrien i en alder av 14, og etter år med å utvikle seg selv som en motedesigner han ble lagt merke til av en toppleder på Macken Jeans som tilbød Audigier, som kun var i begynnelsen av 20-årene, muligheten til å arbeide for dem i New York. Mens han var i New York begynte Audigier også å jobbe for andre kjente merkenavn som Guess, Levis, Diesel, American Outfitters og mange fler.

Senere flyttet han til Los Angeles og slo seg sammen med eieren av Von Dutch, Kenneth Howard, og det var her han oppnådde stor suksess som motedesigner. Howard og Audigier skilte veier i 2004 og Audigier gikk videre til å skape den svært populære merkevaren kjent som Ed Hardy som omfatter fargerike plagg med tattoveringer fra den kjente tatovøren Don Hardy.

Det var ikke før 2008 at Ed Hardy lanserte sine første dufter, "Ed Hardy for Women" og "Ed Hardy for Men". Ed Hardy parfyme ble raskt etterfuglt av en rekke andre dufter, inkludert den orientalske duften med sitrusnoter "Love & Luck" (2008), den søte, aromatisk og treaktige "Hearts & Daggers" (2009), den dype og varmt krydrete "Born Wild" (2010), den aromatiske, friske og krydrete "Villain for Men" (2011) og den aromatiske og muskduften "Skulls & Roses for Him" (2012).

Ed Hardy parfyme av Christian Audigier - være annerledes, være tro mot deg selv.
Vis Mer