40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Elizabeth Arden Aftershave & Dufter til han

Elizabeth Arden er kanskje best kjent for hudpleie og kosmetikk, men merket tilbyr vakre dufter også for menn. Ta en titt på Elizabeth Ardens duftkolleksjon, inkludert aftershave og gavesett til rimelige priser.

Historien om Elizabeth Arden:

Elizabeth Arden revolusjonerte skjønnhetsindustrien fra den dagen hun åpnet sin Red Door Salon på Fifth Avenue, New York, i 1912. Merket har i dag blitt en internasjonal suksess. Elizabeth Arden-produkter, fra hudpleie og kosmetikk til dufter og gavesett, er nyskapende og har vært transformerende for hud- og skjønnhetsregimer i flere tiår. Merket lanserte sin første duft for menn i 1956 med Arden Men Sandalwood, en orientalsk og treaktig duft. Hvis du leter etter ditt neste billige Elizabeth Arden-produkt tilbyr vi et fantastisk utvalg til rimelige priser her på Parfyme Klikk.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.