40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Elizabeth Taylor Aftershave & Dufter til han

Elizabeth Taylor ble først kjent for sin rolle i MGM National Velvet da hun var 12 år gammel.
Det var ikke lenge før hun begynte å vokse roller i filmer som Giant (fra 1956), Raintree County (fra 1957) og Butterfield 8 (fra 1960).
Mellom 1958-1968 var hun en av de mest ettertraktede skuespiller med sin vakre og glamorøse utseende kan pirre publikum uendelige.
Men med hennes suksess på lerretet var også interessert i hennes personlige liv, hovedsakelig på grunn av hennes mange rike og berømte elskere / ekte menn og hennes helse.
For å si det rett ut, har Elizabeth Taylor personlige liv vært mer interessant enn noen av de film roller hun har spilt, og sannsynligvis mer enn noen annen film du har sett ...

På 90-tallet, ga hun ut sin første parfyme og har senere gitt ut flere vellykkede dufter gjennom årene.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.