Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Enrico Coveri Aftershave & Dufter til han

Enrico Coveri ble født i 1952 i Prato, Italia. Han er den kjente motedesigneren bak merkevaren med samme navn som ble etablert i Firenze. Coveri kom inn i moteindustrien med støtte fra sin mor, som solgte symaskiner og oppfordret den unge Enrico å bli modell. I 1977 debuterte Coveri med sin første kolleksjon for kvinner i Paris, etterfulgt av en tilsvarende herrelinje. I løpet av 80-tallet vokste merket og de begynte også å utvide innen sko, barneklær, en denimkolleksjon og selvfølgelig dufter.

I 1987 ble han tildelt den prestisjetunge Grande Medaille de Vermail for å hedre hans prestasjoner innen mote, og han har også fått mange italienske Fashion Awards og en gate i Firenze er oppkalt etter han!

I 1990 tapte Coveri kampen mot kreften, bare 38 år gammel, men hans navn lever videre takket være hans familie, som hans søster, Silvana, som tok over som administrerende direktør i selskapet. Etterhvert tok også Enricos nevø over som kreativ direktør og det var han som relanserte You Young Coveri-linjen med en ny vri.

Enrico Coveris dufter for menn kom først på markedet i 1984, med den treaktige og aromatiske Enrico Coveri pour Homme med noter av muskat, geranium og musk. Coveri har også lansert Kinky You Young Coveri Homme med rosmarin, grapefrukt og melon.
Vis Mer