Enrique Iglesias Aftershave & Dufter til han

Enrique Miguel Iglesias Preysler (bedre kjent som Enrique Iglesias) ble født 08.05.1975 i Spania. Hans foreldre er den berømte sangeren Julio Iglesias og journalisten Isabel Preysler.

Siden Enrique ikke hadde et godt forhold til sin far, bestemte han seg for å ikke bruke sitt eget etternavn eller nevne farens navn da han begynte sin musikkarriere
ans første spanske album ble utgitt i 1995 under navnet Enrique Martinez, og Enrique steg raskt til berømmelse i de latinamerikanske landene, og valgte derfor å endre artistnavnet sitt til Enrique Iglesias.

I 1999 hadde Enrique sitt store gjennombrudd i USA, da Will Smith ba ham om å lage soundtracket til hans nye film «Wild Wild West", etter å ha vært på en av hans konserter. Iglesias lagde "Bailamos" som gikk rett til nummer 1 i USA og ble starten på en lang karriere med hits på både engelsk og spansk.

Enrique Iglesias er ikke bare kjent for sin musikk - han har også hatt en rekke gjesteroller i TV-serier som blant annet How I Met Your Mother og Two and a Half Men.
Han er også kjent for å være en ivrig tilhenger av forskjellige veldedighets organisasjoner som Røde Kors, Music For Relief og Frelsesarmeen.

Før han begynte å lage sine egne dufter, var han ansiktet for parfymen True Star Men, for Tommy Hilfiger, siden duften hadde blitt inspirert av personligheten hans.

Enrique startet sin egen duftkolleksjon i 2014, i samarbeid med Coty (som gjør dufter og kosmetikk for noen av de største merkevarene i verden). Hans første duft for menn Adrenaline, en intens og krydret blanding av sitrus, svart pepper og lær, ble utgitt i 2014.

Se alle

Enrique Iglesias tidslinje

2013
2016
2015
2015
Adrenaline Night
ADRENALINE NIGHT

Adrenaline Night av Enrique Iglesias er en treaktig og krydret...

Deeply Yours for Him
DEEPLY YOURS FOR HIM

Deeply Yours for ham av Enrique Iglesias er en aromatisk og...

2014
2014
Adrenaline
ADRENALINE

Adrenaline av Enrique Iglesias er en treaktig og krydret duft for...

Enrique Iglesias
Kolleksjonene
FRA BARE
kr 183
Enrique Iglesias Adrenaline
ADRENALINEAdrenaline av Enrique Iglesias er en treaktig og krydret duft for...
FRA BARE
kr 86
Enrique Iglesias Adrenaline Night
ADRENALINE NIGHTAdrenaline Night av Enrique Iglesias er en treaktig og krydret...