40 kr. Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Enrique Iglesias Aftershave & Dufter til han

Enrique Miguel Iglesias Preysler (bedre kjent som Enrique Iglesias) ble født 08.05.1975 i Spania. Hans foreldre er den berømte sangeren Julio Iglesias og journalisten Isabel Preysler.

Siden Enrique ikke hadde et godt forhold til sin far, bestemte han seg for å ikke bruke sitt eget etternavn eller nevne farens navn da han begynte sin musikkarriere
ans første spanske album ble utgitt i 1995 under navnet Enrique Martinez, og Enrique steg raskt til berømmelse i de latinamerikanske landene, og valgte derfor å endre artistnavnet sitt til Enrique Iglesias.

I 1999 hadde Enrique sitt store gjennombrudd i USA, da Will Smith ba ham om å lage soundtracket til hans nye film «Wild Wild West", etter å ha vært på en av hans konserter. Iglesias lagde "Bailamos" som gikk rett til nummer 1 i USA og ble starten på en lang karriere med hits på både engelsk og spansk.

Enrique Iglesias er ikke bare kjent for sin musikk - han har også hatt en rekke gjesteroller i TV-serier som blant annet How I Met Your Mother og Two and a Half Men.
Han er også kjent for å være en ivrig tilhenger av forskjellige veldedighets organisasjoner som Røde Kors, Music For Relief og Frelsesarmeen.

Før han begynte å lage sine egne dufter, var han ansiktet for parfymen True Star Men, for Tommy Hilfiger, siden duften hadde blitt inspirert av personligheten hans.

Enrique startet sin egen duftkolleksjon i 2014, i samarbeid med Coty (som gjør dufter og kosmetikk for noen av de største merkevarene i verden). Hans første duft for menn Adrenaline, en intens og krydret blanding av sitrus, svart pepper og lær, ble utgitt i 2014.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.