Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Enrique Iglesias Aftershave & Dufter til han

Enrique Miguel Iglesias Preysler (bedre kjent som Enrique Iglesias) ble født 08.05.1975 i Spania. Hans foreldre er den berømte sangeren Julio Iglesias og journalisten Isabel Preysler.

Siden Enrique ikke hadde et godt forhold til sin far, bestemte han seg for å ikke bruke sitt eget etternavn eller nevne farens navn da han begynte sin musikkarriere
ans første spanske album ble utgitt i 1995 under navnet Enrique Martinez, og Enrique steg raskt til berømmelse i de latinamerikanske landene, og valgte derfor å endre artistnavnet sitt til Enrique Iglesias.

I 1999 hadde Enrique sitt store gjennombrudd i USA, da Will Smith ba ham om å lage soundtracket til hans nye film «Wild Wild West", etter å ha vært på en av hans konserter. Iglesias lagde "Bailamos" som gikk rett til nummer 1 i USA og ble starten på en lang karriere med hits på både engelsk og spansk.

Enrique Iglesias er ikke bare kjent for sin musikk - han har også hatt en rekke gjesteroller i TV-serier som blant annet How I Met Your Mother og Two and a Half Men.
Han er også kjent for å være en ivrig tilhenger av forskjellige veldedighets organisasjoner som Røde Kors, Music For Relief og Frelsesarmeen.

Før han begynte å lage sine egne dufter, var han ansiktet for parfymen True Star Men, for Tommy Hilfiger, siden duften hadde blitt inspirert av personligheten hans.

Enrique startet sin egen duftkolleksjon i 2014, i samarbeid med Coty (som gjør dufter og kosmetikk for noen av de største merkevarene i verden). Hans første duft for menn Adrenaline, en intens og krydret blanding av sitrus, svart pepper og lær, ble utgitt i 2014.
Vis Mer