40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Estée Lauder Aftershave & Dufter til han

Estée Lauder har et begrenset utvalg av mannlige dufter, og her på Parfyme Klikk tilbyr vi dem til en god pris. Ta en titt på vårt utvalg av Estée Lauder for menn, inkludert Pleasures og Intuition, og legg til en aftershave i din samling.

Hvem er Estée Lauder?

Estée Lauder ble etablert mye tidligere enn mange duftfirmaer, og var et av de grunnleggende kosmetikk-, skjønnhets- og parfymegigantene for både menn og kvinner. Opprinnelig grunnlagt av Joseph Lauder og hans kone Estée Lauder allerede i 1946, merket er i dag en av de ledende produsenter og markedsførere av prestisje-hudpleie, sminke, duft og hårprodukter.

Estée Lauder er morselskapet til mange andre, som tilbyr fantastiske kosmetikk og dufter for menn, så vel som kvinner, inkludert Aramis og Clinique. Siden Lauders sønn og barnebarn er sterkt involvert i virksomheten, anses de mannlige kundenes behov like mye som de kvinnelige kundene, og produserer vakre cologner og andre produkter for menn.

Hvis du leter etter en ny duft kan du ta en titt vårt utvalg av Estée Lauder aftershaves.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.