40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Giorgio Armani Aftershave & Dufter til han

Helt siden selskapet ble etablert i 1975, har Giorgio Armani vokst til å bli en verdenskjent merkevare, kjent for sin kvalitet i mote og design. Giorgio Armani har gått fra opptur til opptur og ble hyllet som en av verdens mest suksessrike designere i 2001. Hans praktfulle moteimperium kan nå skryte av å ha mer enn 300 butikker fordelt over 37 forskjellige land, som selger et bredt utvalg av moteklær, tilbehør og kosmetikk. Etter å ha introdusert sin første kolleksjon av briller og tilbehør i slutten av 1980-tallet har selskapet steget til nye høyder, spesielt da de lanserte A / X Armani Exchange i 1991, som satte Giorgio Armani på motekartet som den kjente mote-merkevaren vi alle kjenner og elsker i dag.

Giorgio Armani huser nå flere samlinger som Giorgio Armani, Collezione, Emporio Armani, A / X Armani Exchange, Armani Accessori og Armani Junior, og deres plagg og tilbehør blir ofte blir vist frem på den årlige Milan Fashion Week. En annen populær del av Armani-imperiumet er deres utvalg av herredufter, med et stort utvalg av menns aftershave og Eau de Toilette for å komplimentere enhver anledning. Deres aller første herreduft ble lansert i 1984 og fikk navnet "Armani Eau Pour Homme". Andre populære dufter for menn inkluderer den aromatiske "Aqua di Gio" (1996), den vamt kryddrete "Armani Mania" (2002), den berømte orientalske "Armani Code" (2004), den elegante sitrusduften "Armani Code Summer" (2009), den treaktige "Acqua di Gio Essenza" (2012), den pulveraktige "Eau de Nuit" (2013) og den aromatiske og friske "Armani Code Ice" (2014) for å nevne noen.

Som Giorgio Armani sier selv - "forskjellen mellom stil og mote er kvalitet".
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.