Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Giorgio Beverly Hills Aftershave & Dufter til han

Fred Hayman og George Grant etablerte Giorgio Beverly Hills i 1961. Det var en ekstravagant motebutikk for kvinner i hjertet av Hollywood hvor du kunne finne luksuriøs mote og tilbehør som ikke ble funnet noe annet sted.

Oppmerksomheten på detaljer var ekstraordinær - ingen mann ville klage for å følge med sin kone / kjæreste her når de handlet fordi mens hun surfet gjennom designerklær som ikke kunne finnes noe annet sted kunne han slappe av i stil i spesialtilpassede biljardrom, ved peisen i biblioteket eller i eikebaren hvor han kunne ha en drink eller to. Du kunne også ha moteprodukter levert på døren allerede neste dag i en Rolls Royce!

Hjørnet av Dayton Way og Rodeo Drive i Beverly Hills skulle snart bli en hotspot, kjendiser som Frank Sinatra, Natalie Wood, Princess Grace, Ronald Reagan og Charlton Heston handlet ofte på Giorgio Beverly Hills og på midten av 70-tallet andre store merker, inkludert Gucci, Van Cleef & Arpels og Vidal Sassoon, bestemte seg for å åpne sine egne butikker i nærheten. I dag er Rodeo Drive et internasjonalt motesentrum og turistmål.

Det er flere gode Giorgio Beverly Hills cologner, aftershave og dufter for menn. Ocean dream for menn fra 1996 er en frisk parfyme med noter av grapefrukt, salvie og musk. Giorgio Pour Homme (1984) er motstykket til den kvinnelige duften Yellow, med sine kjente gule og hvite striper på boksen. Det er en treaktig duft med noter av sandeltre, sedertre, honning og vanilje. Red for menn er en annen treaktig duft med klassiske toner av patchouli, eikemose, amber og lær. Wings for menn (1994) er en frisk duft med toppnoter av lavendel, grønne noter, neroli, bergamot og sitron.
Vis Mer