Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Givenchy Aftershave & Dufter til han

Givenchy, et navn synonymt med chic, ble grunnlagt i 1952 av grev Hubert de Givenchy.
Hans aristokratiske oppdragelse satte han først på kurs mot en karriere som advokat, mens dette var langt fra hans store drøm, så han overbeviste derfor hans foreldre at advokatlivet ikke var for han. Så i en alder av 17 år fikk han muligheten til å få arbeidserfaring fra designeren Jacques Fath.

Erfaring falt i så god smak hos Givenchy at han fortsatte å jobbe i perioder for kjente designere som Lucien Lelong, Robert Piquet og Elsa Schiaparelli. Ikke overraskende, etter å ha fått en slik innsikt av og erfaring i moteindustrien, ble Givenchys debutkolleksjon en umiddelbar hit. Han fikk mye ros for den unike blandingen av fransk eleganse og amerikansk glamour i sine elegante og feminine design.

I 1952 besluttet Givenchy å etablere sin egen merkevare og grunnla sitt eget luksus motehuset sammen med lanseringen av hans nye kolleksjon, Les Séparables, som besto av luftige skjørt og puffy bluser laget av bomull.
Etterhvert begynte Givenchy også å designe elegante aftenkjoler, feminine hatter og skreddersydde dresser.

Det var ikke før i 1957 at han bestemte seg for å utvide sitt tilbud til å inkludere dufter og han lanserte da den Audrey Hepburn-inspirerte " L'Interdit" en delikat og pulveraktig blomsterparfyme med overdådig dype trenoter av sandeltre og vetiver.

De første mannlige duftene fra Givenchy ble lansert i 1959 og ble kalt "Eau de Vetiver" og "Monsieur de Givenchy". Disse duftene var ikke bare veldig populære blant de mer fasjonable menn på den tiden, men enda mer blant allmennheten, som selvfølgelig sikret Givenchy et godt omdømme i flere tiår framover. Andre populære dufter fra Givenchys kolleksjon av dufter og aftershave for menn er den aromatiske "Xeryus" (1989), de varme og krydrete orientalske notene av "Xeryus Rouge" (1995), den overdådige søte og treaktige "Pi" (1998), den aromatiske og treaktige duften med sitrusnoter "Givenchy pour Homme" (2002), den friske og krydrete "Play for Him" (2008) og den balsamico, treaktige og røykfylte "Gentlemen Only" (2013) for å nevne noen.

Givenchy - tidløs skjønnhet og klassisk eleganse
Vis Mer