40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Gentlemen Only av Givenchy

Per Side
Sorter
Gentlemen Only av Givenchy er en treaktig duft for menn.

Patchouli og treakkorder er tydelige i Gentlemen Only som har en moderne følelse. I utgangspunktet er duften en blanding av krydrede og skarpe akkorder. Rosa pepper og muskatnøtt er balansert med forfriskende sitrus og bjørkeblad før de treaktige notene slår inn med kraftig seder, vetiver, elemi og patchouli. Basen er jordaktig med røkelse og musk.

Duften ble utgitt som en hyllest til den opprinnelige Givenchy Gentleman, en ikonisk duft som dateres helt tilbake til 1974. Siden utgivelsen av Gentlemen Only har flere utgaver av duften fulgt etter som Gentlemen Only Absolute og Gentlemen Casual Chic for å nevne noen.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.