Sporet Levering
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 30 Dager

Gucci Aftershave & Dufter til han

Gucci er et luksusmerke grunnlagt i 1921 av Guccio Gucci. Som ung mann jobbet han i London som heis gutt. Da han tok gjestene fra etasje til etasje på det luksuriøse Savoy Hotellet ble han interessert i de fine klærne mennene og kvinnene hadde på seg samt deres vakre designer bagasje. Gucci hadde et øye for detaljer og da han kom tilbake til Italia startet han sin egen virksomhet og begynte å selge saler samt reisevesker og andre luksus produkter i lær som de han hadde sett i London. Han fikk fort et godt rykte for å lage kvalitetsvarer, hovedsakelig på grunn av hans tegninger, men også fordi han bare brukte de aller beste håndverkerne som han hadde råd til.

The House of Gucci vokste og gikk bort fra rideutsyr til bilutstyr. Med tiden startet de å produsere badebukser, skinnkjørehansker og andre luksusprodukter til reise. På 40-tallet skapte Gucci sin berømte skinnveske med håndtak i bambus. De begynte også å bruke andre materialer enn skinn i sitt design på grunn av materialmangelen forårsaket av WW II. I løpet av 60-tallet og 70-tallet var Gucci et av de mest populære motemerkene i verden inntil nedgangen på slutten av 80-tallet.

Tom Ford sluttet seg til Gucci i 1990, først for å utforme en ready-to-wear kleslinje, men senere som kreativ direktør. Hans rolle var å gjenoppfinne Gucci merkevaren som nesten var ødelagt av interne familiekonflikter. Han klarte å snu selskapet rundt og i dag vil du igjen finne Gucci på toppen av de internasjonale motemerkene. Gucci er det største solgte italienske merket i verden og deres design dukker alltid opp på den røde løperen.

I tillegg til klær for kvinner har Gucci også et utvalg av dresser til menn, skjorter, slips og sko. Gucci designer luksus klokker og de kombinerer italiensk stil med utsøkt sveitsisk håndverk. Gucci solbriller med logoen GG har også blitt svært populært. I 1976 lanserte Gucci sin første mannlige duft. Gucci Pour Homme. Flere Gucci parfymer til menn har fulgt siden. Noen av våre favoritt dufter inkluderer Gucci by Gucci Pour Homme fra 2008. En maskulin, stilig, glatt, dyp og sofistikert duft med noter av bergamot, sypress, patchouli, amber og elemi. Perfekt for kvelden, på kontoret eller lek.

Pour Homme II fra 2007 er en lettere og lysere versjon av Gucci Pour Homme duften. Den åpner med et friskt utbrudd av fiolett blad og bergamot. Hjertet er en krydret blanding av oliventre, tobakk blader, musk og myrt. Det er en lett duft til menn som kan brukes både dag og natt. I 2011 lanserte de Gucci Guilty Pour Homme. En karismatisk parfyme for den moderne mannen som vet hva han vil, og vet hvordan han skal få det. Utformingen av flasken er maskulin med kaldt metall og tungt glass og GG logoen plassert i midten slik at du kan se den velduftende væsken.
Vis Mer