40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Guilty Pour Homme av Gucci

Per Side
Sorter
Guilty pour Homme av Gucci er en aromatisk treduft for menn.

Heldigvis vil den vakre duften av Guilty få deg til å føle alt annet enn skyld. Gucci ga oss noe positivt, i form av en ren duft bygget på en forfriskende blanding av sitron og lavendel, etterfulgt av dyrebare noter av afrikansk appelsinblomst før duften tørker ned på en behagelig base av sedertre og patchouli.

Gucci Guilty kommer i en luksuriøs maskulin grå flaske, med en robust base av metall og glass på toppen. Flasken reflekterer duften; det er en sterk aroma som er perfekt for kvelden, men samtidig inoffensiv nok til å bli brukt på kontoret. Duften ble brakt frem som en Eau de Toilette, aftershave, dusjsåpe og deodorant.

Guilty pour Homme av Gucci ble lansert i 2011.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.