40kr Mengderabatt
Sporet Levering Med Bring
Prisen du ser er prisen du betaler - Ingen Toll
Bestill Nå - Betal Om 14 Dager

Guerlain Aftershave & Dufter til han

Hvis du er en fan av Guerlain aftershaves trenger du ikke lete lenger. Her på Parfyme Klikk har vi en omfattende samling av Guerlains dufter for menn, inkludert cologne og gavesett til gunstige priser.

Guerlains historie:

Guerlain ble grunnlagt i 1828 av Pierre-François Guerlain. Det er et enormt innflytelsesrikt merke og er et av de mest respekterte navnene i parfymeverdenen. Duftene deres anses av mange for å være en hjørnestein i moderne parfymeri. Blant de mest kjente Guerlain-colognes, aftershaves og duftene for menn, finner vi den treaktige Vetiver (1961) og L’Homme Ideal (2014).

Etter å ha tilbrakt en stund i England, hvor han fikk en vitenskapelig utdanning, begynte den unge kjemikeren å selge engelsk eddik og parfyme på rue de Rivoli da han kom tilbake til Paris. Som utdannet kjemiker fant han snart ut hvordan han kunne lage sine egne dufter, og dette var begynnelsen på Guerlain. Han ble raskt en av de mest berømte parfymistene i Frankrike.

Etter den opprinnelige Guerlains bortgang i 1864 forble selskapet i familien i mer enn et århundre. Jacques Guerlain (1900-1955) skapte mange av merkets mest kjente kvinnedufter, men det var ikke før barnebarnet Jean Paul Guerlain overtok i 1950 at Guerlain begynte å virkelig fokusere på dufter for menn.

Guerlain ble overtatt av LVMH i 1994 og nye parfymister ble brakt inn, inkludert Olivier Cresp og Thierry Wasser.
Vis Mer
Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev
Salgsvarsler
Skjønnhetstips
Rabattkoder
Mengderabatt

Når du handler hos Parfyme Klikk får du 40 kr. rabatt for hvert produkt du legger til bestillingen etter det første.

Du får rabatten selv om du bestiller to forskjellige produkter, og det er ikke noen øvre grense på hvor mye rabatt du kan få. Det betyr at du kan spare mye penger på større bestillinger.

Eksempel: En bestilling på 10 produkter gir deg en rabatt på 360 kr., og denne rabatten kan selvfølgelig bli kombinert med andre tilbud og avslag. Du må bestille produktene samtidig for å få rabatten.